Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat că este pregătit să aibă o întrevedere cu omologul său din Iran, Hassan Rohani, în anumite condiţii

The Economist
Donald Trump

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat, luni, că este pregătit să aibă o întrevedere cu omologul său din Iran, Hassan Rohani, în anumite condiţii, informează site-ul cotidianului Le Figaro, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan face un anunț de ultimă oră: ’Informaţiile sunt extrem de grave’

"Sunt pregătit pentru o întrevedere când vor fi întrunite circumstanţele", a declarat Donald Trump la finalul summitului G7, desfăşurat în Franţa.

Donald Trump a criticat încă o dată "acordul foarte prost" semnat de marile puteri, inclusiv de SUA, cu Iranul în anul 2015..

Liderul de la Casa Albă a precizat că Grupul G7 elaborează un acord pe termen lung care să garanteze că Iranul nu se dotează nici cu arme nucleare, nici cu rachete balistice.

Citește și: Anunț-bombă după cazul de la Caracal! Polițiștii cer legalizarea prostituției .

"Dar, deocamdată, Iranul trebuie să respecte regulile jocului, să fie atent la ce face, altfel va trebui să utilizăm forţa foarte violentă", a avertizat Trump.

Relaţiile Statelor Unite cu Iranul sunt tensionate din cauza sancţiunilor impuse de Administraţia Donald Trump după retragerea din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Teheranul. Preşedintele SUA vrea limitarea activităţilor nucleare şi balistice iraniene. Tensiunile s-au amplificat după ce Iranul a doborât o dronă militară americană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.