Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Tribunalului Sibiu are Covid 19. El este asimptomatic și a aflat că este infectat după ce s-a decis testarea tuturor angajaților

digi24.ro
covid-19

Președintele Tribunalului Sibiu are Covid 19. El este asimptomatic și a aflat că este infectat după ce s-a decis testarea tuturor angajaților de la Tribunalul și Judecătoria Sibiu. Președintele s-a izolat la domiciliu și își desfășoară activitatea profesională online, anunță MEDIAFAX.

După depistarea primelor cazuri de infectare cu COVID-19 în Tribunalul și Judecătoria Sibiu, s-a început testarea tuturor angajaților celor două instanțe.

Gândurile lui Gabriel Oprea înainte de alegerile parlamentare - Vrea la Comisia de Apărare din Parlament pentru susținerea polițiștilor și militarilor

Conform primelor rezultate, președintele Tribunalului Sibiu, judecătorul Liviu Anchidin, a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19. El este asimptomatic, iar starea lui de sănătate este bună.

Membrii familiei judecătorului nu s-au infectat, dar au rămas în carantină la domiciliu.

În perioada următoare, președintele Tribunalului Sibiu își va desfășura activitățile legate de instanța și cele ce privesc Biroul Electoral de la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.