Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, despre erorile tragerilor la sorți: Este greşeala UEFA. Ar trebui să fim mai puţin dependenţi de tehnologie

www.telegrafonline.ro
Aleksander Ceferin

Preşedintele Uniunii Europene de Fotbal (UEFA), Aleksander Ceferin, şi-a cerut joi scuze pentru eroarea care a dus la repetarea tragerii la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor şi a promis o anchetă amănunţită, transmite DPA, citat de agerpres.

Luni, UEFA a decis reluarea tragerii la sorţi a meciurilor din optimile Ligii Campionilor, din cauza unei erori tehnice apărute în soft-ul care avertiza oficialii ce echipe nu pot fi împerecheate.

"Bineînţeles că ne pare rău că s-a întâmplat acea greşeală", a declarat Ceferin într-o conferinţă de presă după o reuniune a comitetului executiv.

O greşeală rămâne o greşeală "dacă nu o corectezi", a afirmat Ceferin. "Am vrut să fim transparenţi şi de aceea am reluat tragerea", a adăugat slovenul.

"Este prea devreme să vorbim de consecinţe. Este greşeala UEFA. Ar trebui să fim mai puţin dependenţi de tehnologie. Vom informa în curând publicul despre măsuri suplimentare", a spus oficialul forului fotbalistic european.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.