Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele UMP 'Mihai Viteazul', Gabriel Oprea, l-a vizitat pe generalul veteran scriitor Radu Theodoru

Facebook
Gabriel Oprea

Președintele UMP “Mihai Viteazul”, generalul Gabriel Oprea a fost luni in vizita la Radu Theodoru, comandor, erou, veteran de război, scriitor, patriot.

Personalitatea generalului Theodoru și-a pus amprenta asupra vizitei pe care fostul Ministru sl Apărării, al Ministerului Afacerilor Interne, Vicepremier pentru securitate naționala și premier al României, Gabriel Oprea, a organizat-o și la care a participat împreuna cu cms.-sef Christian Ciocan – director de comunicare și purtător de cuvânt al UMP “Mihai Viteazul”.

Au fost amintite episoade din istoria țării și din razboaiele la care România și-a adus tributul de sânge, au fost onorate in amintire personalitățile care au construit și aparat statul român, a fost salutata – din nou – implicarea generalului Gabriel Oprea in recunoașterea valorilor naționale.

Vizita, având un puternic caracter camaraderesc și profund național, s-a circumscris seriei de manifestări organizate de UMP “Mihai Viteazul” in sensul aprecierii adevăratelor personalități ale Natiunii Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.