Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedinţii cluburilor din Bundesliga şi din Liga a II-a din Germania au votat în unanimitate că vor să se reia sezonul 2019-2020 cu orice preţ

Bundesliga

Preşedinţii cluburilor din Bundesliga şi din Liga a II-a din Germania au votat în unanimitate că vor să se reia sezonul 2019-2020 cu orice preţ. Liga Profesionistă de Fotbal din Germania a decis amânarea campionatelor interne până la 30 aprilie, anunță MEDIAFAX.

Președinții cluburilor din Germania au decis că sezonul 2019-2020 va fi reluat şi se va juca până la final. Marţi, cluburile din prima şi a doua ligă au votat în unanimitate că vor ca meciurile din campionate suspendate din cauza coronavirusului, să se încheie „cu orice preţ”.

Citește și: Momente de groază la Spitalul din Suceava: ‘Era probabil mort, într-un sac negru, cu un telefon care suna lângă el’

Cei 36 de preşedinţi ai echipelor din Bundesliga şi cei din a doua divizie au discutat într-o videoconferinţă cu CEO-ul Ligii Profesioniste de Fotbal din Germania, Christian Seifert, şi au decis amânarea campionatelor interne până la 30 aprilie, iar antrenamentele până la data de 5 aprilie.

Dorinţa oficialilor din Germania este ca sezonul se reînceapă la începutul lunii mai, cel târziu pe 8 mai.

„Vrem ca sezonul să se joace până la final şi să se încheie până la 30 iunie. Mai sunt 9 etape de jucat până la finalul campionatului. Ar putea fi şi alte variante de a se juca, dar pentru moment păstrăm sistemul clasic”, a spus Christian Seifert, preşedinte LPF Germania, potrivit gazzetta.it..

Citește și: Iohannis: A fost nevoie de o măsură de carantinare. Știm că vă este greu; ne uităm la voi cu speranță

În plus, Christian Seifert a precizat că meciurile se vor juca cu porţile închise, dar se vor juca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.