Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presiune imensă pe ambasadorul american la Moscova - Până și discuțiile private cu soția le poartă la ambasadă, de teama microfoanelor rușilor

Putin KGB

De teama că la reşedinţa sa din Moscova ar putea exista dispozitive de interceptare, ambasadorul SUA în Rusia, Jon M. Huntsman, spune că până şi discuţiile private cu soţia sa le poartă în clădirea Ambasadei Statelor Unite din capitala rusă, relatează joi agenţia de presă TASS, citând ziarul american Deseret News, conform Agerpres.

Diplomatul american înclină să creadă că la reşedinţa sa Spaso House din Moscova ar fi instalate echipamente de ascultare, conform surselor citate.

Huntsman i-a mărturisit jurnalistului de la Deseret News, care l-a intervievat, că atunci când trebuie să aibă o conversaţie privată cu soţia ori să lămurească vreun lucru cu ea se deplasează pe jos până la ambasadă, unde urcă cu ascensorul până la un etaj securizat din punctul de vedere al interceptărilor.

Senzaţia este că 'eşti urmărit, că cineva se ţine după tine, eşti interceptat nu mai puţin agresiv decât în orice altă ţară, iar pentru unii acest lucru ar putea să însemne ca foarte agresiv', a spus diplomatul american, citat de TASS. El mai spune că există nenumărate moduri în care ei (ruşii) 'îţi pot face viaţa dificilă, s-a întâmplat în trecut, se întâmplă şi acum', conform agenţiei de presă ruse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.