Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presupusul iubit al Simonei Halep a spus adevărul despre relația cu tenismena: 'Am întâlnit-o pur întâmplător la munte'

www.prosport.ro
Simona Halep Theo Pașa

După ce tabloidele din România au scris că este noul iubit al Simonei Halep, Theo Pașa a ţinut să lămurească situaţia pe pagina sa de Facebook. Aflat la Miami, acesta a precizat că relaţia dintre el şi jucătoarea de tenis nu este una amoroasă, ci de amiciţie.

"Bună dimineaţa. În urma articolelor apărute în spaţiul public, doresc să fac următoarele precizări: nu a existat şi nu există o relaţie amoroasă între mine şi Simona Halep. Iubesc sportul, am studiat Liceul sportiv şi Facultatea de educaţie fizică şi sport Constanta. Ca atare, sunt un fan al Simonei Halep şi al tuturor sportivilor, aşa cum cred că toţi românii ar trebui să fie… Este adevărat faptul că frecventez cafeneaua SH, unde l-am cunoscut pe tatăl Simonei, cu care am o relaţie bună de prietenie. Am tot respectul şi consideraţia faţă de domnul Halep, este un om deosebit, care a făcut sacrificii mari în toată cariera Simonei.

Citește și: Decizie cu GREUTATE a Băncii Transilvania! Vizează mii de oameni! Ce face în aprilie

Am întâlnit-o pur întâmplător la munte şi, de asemenea, merg de mai mulţi ani la turneele ei din America. Cine înţelege sportul de mare performanţă ar trebui să o aprecieze pe Simona pentru performanţa genială realizată, dar şi pentru faptul că este ambasadorul numărul 1 al României pe toate planurile, să o susţină atunci când câştigă, dar mai ales atunci când pierde un meci! S-au inventat multe lucruri neadevărate despre mine personal, tot felul de zvonuri şi ipoteze false în necunoştinţă de cauză, se confundă o relaţie de amiciţie, prietenie, cu una amoroasă care categoric nu există. Consider că e de datoria mea ca bărbat (machedon) să clarific această situaţie! Simona este o fată specială, modestă, ambiţioasă, care are nevoie de linişte şi susţinere pentru a-şi continua cariera şi să reprezinte România la cel mai înalt nivel! Vă mulţumesc pentru înţelegere!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.