Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prețurile de pe litoralul românesc îi lasă mască pe turiști. Un platou cu pește și fructe de mare în Năvodari, cât trei nopți de cazare

restaurant casa luica
platou fructe de mare

Prețurile de pe litoralul românesc continuă să îi surprindă pe turiști. De această dată, s-a întâmplat la o cherhana din Năvodari, acolo unde un platou cu pește și fructe de mare costă cât trei nopți de cazare, potrivit Cancan.ro.

Există restaurante pe litoralul românesc unde un platou poate părea o adevărată extravaganță. Spre exemplu, la o cherhana din Năvodari, un platou cu pește și fructe de mare costă nu mai puțin de 800 de lei, o sumă de bani cu care pot fi plătite trei nopți de cazare în aceeași stațiune.

Potrivit Cancan, prețurile pentru cazare la hotelurile de pe litoralul românesc au crescut oricum, în medie, cu 20%.

Situația de la cherhanaua din Năvodari nu este singura de acest gen de pe litoralul autohton. Un bărbat care a mers să mănânce la o terasă din Corbu, Constanța, a avut parte de o surpriză similară. Un simplu pahar cu bere costa 16 lei.

„Postez nota de plată cu prețurile de la Corbu, de sâmbăta trecută. Când se plâng unii pe forum Thassos că e prea scump meniul, vă rog să le prezentați acest bon. Să-mi rup și mașina pe drumurile care duc la Vadu și Corbu”, a afirmat turistul, pe rețelele sociale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.