Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prețurile pe piața imobiliară din Cluj au luat-o razna - Primarul Emil Boc susține că nu și-a permis o casă în oraș

Radu Pop
Primaria Cluj-Napoca
Emil Boc

Prețurile de pe piața imobiliară din Cluj Napoca au explodat în ultimii ani. Practic, cumpărarea unui apartament sau a unei case în acest oraș a devenit pentru mulți o adevărată provocare. În aceste condiții, până și primarul Emil Boc a întâmpinat dificultăți atunci când a dorit să-și cumpere un imobil în orașul pe care îl conduce, notează bugetul.ro.

Piața imobiliară din marile orașe ale țării noastre a cunoscut o dezvoltare accelerată în ultimii ani, astfel că și prețurile au evoluat pe măsură. Cluj Napoca este alături de București, orașul cu prețurile cele mai piperate în privința imobilelor. Astfel, cumpărarea unei locuințe în acest oraș a devenit o adevărată provocare pentru cei mai mulți dintre români.

Emil Boc susține că nu a avut bani să-și cumpere casă în Cluj

În aceste condiții, până și primarul Emil Boc a întâmpinat probleme când a dorit să-și cumpere o casă în orașul pe care îl conduce. Edilul a explicat cu sinceritate că cei 100.000 de euro pe care i-a avut la dispoziție pentru a-și lua o casă în Cluj Napoca nu i-au ajuns. Astfel, Boc a fost nevoit să se mulțumească doar cu o casă de vacanță în satul Câmpenești, din comuna Apahida, pe care a plătit nu mai puțin de 106.000 de euro.

„Da, și eu am vrut să-mi cumpăr casă în Cluj. Am avut 100.000 de euro și nu am putut să-mi iau o casă în Cluj. A trebuit să-și cumpăr cu 106.000 de euro o casă de vacanță în Câmpenești. Atât am putut să fac. Asta este, m-am adaptat la ceea ce am putut să fac eu, să-mi găsesc o soluție. Am căutat și în Cluj și în zona metropolitană. Nici eu nu am putut să-mi găsesc să-mi cumpăr. Atât am găsit și m-am adaptat la ce există pe piață și la condițiile pe care le avem”, a declarat Emil Boc.

Cum arată casa primarului Boc

Casa primarului Emil Boc are 105 mp și beneficiază de un teren de 1.000 de mp, având perspectivă foarte bună asupra lacurilor. Aici, edilul orașului Cluj Napoca a cultivat legume și pomi fructiferi, de care este extrem de mândru. În toamna anului trecut, Emil Boc a dorit să împărtășească pe rețelele de socializare din satisfacția micii sale recolte. El s-a fotografiat lângă coșuri și lăzi pline cu mere și roșii de diverse soiuri.

„A venit și luna octombrie! După muncă, și….Recoltă! Vă doresc, tuturor, o toamnă frumoasă!”, a scris Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.