Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preţurile sunt exorbitante pe litoralul românesc. Cât a ajuns să coste două nopți de cazare în Mamaia

plaja mamaia

Preţul pentru două nopţi de cazare în Mamaia, cea mai populară staţiune de pe litoralul românesc, este în medie între 800 şi 1.000 lei pentru doi adulţi, conform site-ului de rezervări booking.com, însă cea mai scumpă cazare pentru două nopţi ajunge chiar şi la 10.000 lei în perioada 23-25 iulie.

Conform ZF, preţurile cresc în funcţie de facilităţi precum servirea meselor, dar şi în funcţie de clasificarea hotelului. La un hotel de patru stele preţurile pot ajunge şi la 4.500 lei, în hotelul White Tower Mamaia. Însă, cel mai mare preţ în perioada menţionată este de 10.256 lei, pentru două nopţi de cazare într-un apartament dintr-un complex numit Maria Mamaia.

Multe dintre unităţile de cazare listate pe platforma de rezervări sunt, de fapt, apart-hoteluri, adică comple­xuri de apartamente cu servicii care utilizează un sistem de rezervare de tip hotelier. Multe astfel de unităţi de cazare au început să apară în staţiunea de pe litoralul ro­mâ­nesc, iar dezvoltatorii au mizat mai mult către acest concept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.