Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Previziunile lui Hagi, despre meciurile din Liga Campionilor: Nu văd surpriză la Barcelona, mai degrabă la Juventus

Liga Campionilor

Real Madrid, PSG și AS Roma au fost eliminate surprinzător din Liga Campionilor. Săptămâna trecută, în manșa retur din optimile competiției, cele trei cluburi au primit o lovitură grea de la Ajax Amsterdam, Manchester United, respectiv FC Porto, potrivit news.ro.

"Păi, PSG au fost serioși? Au tratat meciul serios? Altfel, nu cred că se întâmpla", a spus Hagi, la Digi Sport. Campioana Franței a pierdut în fața lui United cu 3-1, deși în tur Mbappe & Co. au câștigat cu 2-0.

În urma rezultatelor din aceste partide, sunt așteptate surprize și în meciurile de marți și miercuri seara (n.red. - 12 și 13 martie).

Marți, de la ora 22:00, Juventus se va întâlni pe teren propriu cu Atletico Madrid, formație care vine însă cu avantaj. Pe Wanda Metropolitano gruparea lui Simeone a câștigat cu 2-0. Al doilea meci al serii va fi întâlnirea dintre Manchester City și Schalke 04. În tur a fost 3-2 pentru echipa lui Guardiola.

(n.red. - Dacă poate Juventus să întoarcă scorul?) - "Juventus poate, pentru că s-a mai întâmplat. Când ai un jucător ca Cristiano Ronaldo, iar când ai 20-25 de acțiuni, una poate să intre. Dar adversarul e foarte competitiv, știe foarte bine să se apere. Dar, dacă Juventus marchează în prima repriză, se poate califica, dacă marchează primii", a spus Gheorghe Hagi la Digi Sport.

Miercuri, Barcelona se luptă și ea pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor. În manșa tur a fost 0-0. Al doilea meci al serii ba Bayern Munchen - Liverpool, formație care s-a încheiat tot cu o remiză albă în tur.

"Lyon e o echipă supertalentată, capabilă să facă lucruri extraordinare, dar depinde de cât de conectați sunt cei de la Barca. Dacă sunt conectați, e foarte greu, pentru că îl au pe Messi și e foarte greu. Așa că nu văd surpriză la Barca, mai degrabă la Juve", a mai adăugat Hagi.sp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.