Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezentarea Turului Franţei 2021, amânată din cauza coronavirusului

ciclism

Prezentarea Turului ciclist al Franţei 2021, care era programată joi într-o mare sală pariziană, a fost amânată din cauza situaţiei sanitare impuse de coronavirus, a anunţat, marţi, ASO, societatea organizatoare a "Marii Bucle", citată de AFP.

Prezentarea traseului va avea loc duminică în cadrul unei ediţii speciale dedicate Turului Franţei, în cadrul emisiunii Stade 2 de la postul de televiziune France 3, a precizat ASO.

"Parcursul este buclat, dar el va fi dezvăluit peste trei zile", a afirmat directorul Turului, Christian Prudhomme.

Viitoarea ediţie a Turului va pleca din Brest şi va rămâne timp de patru zile în Bretania. Organizatorii nu au oficializat deocamdată decât startul în Bretania, regiunea gazdă a punctului de plecare a celei de-a 108-a ediţii a celei mai mari curse din lume.

"Marea Buclă" 2021 trebuia să plece iniţial din Copenhaga, cu trei etape daneze în total. Dar imposibilitatea de a împăca programul cu un alt mare eveniment sportiv din capitala Danemarcei, Campionatul European de fotbal, a dus la schimbarea locului, care, la rândul său, a determinat modificarea programului din prima săptămână a cursei, conform explicaţiilor directorului Turului, Christian Prudhomme, luna trecută.

Turul Franţei 2021 va începe sâmbătă 26 iunie, iar ediţia din 2022 va lua startul în Danemarca.

Într-un comunicat publicat marţi seara, ASO a adăugat că a luat decizia de a nu organiza ceremonia prevăzută joi, ţinând cont de situaţia sanitară care determină guvernul să ia noi decizii în lupta cu Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.