Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezidenţiabilul PMP, acuzaţii incendiare la adresa lui Iohannis: 'A ținut PNL departe de guvernare timp de cinci ani'

Theodor Paleologu, candidatul la prezidențiale al PMP, a declarat, marți, că liderul PNL Ludovic Orban ar trebui să încerce crearea unei majorități. El a adăugat că președintele Klaus Iohannis a ținut PNL departe de guvernare timp de cinci ani.

„Natural este ca Ludovic Orban să încerce crearea unei majorități. Eu, ca spectator și cetățean, aș vedea în direcția PNL fără îndoială. Iohannis a ținut PNL departe de guvernare timp de cinci ani. S-ar putea să vedem ceea ce ar fi trebuit să vedem mult mai devreme”, a afirmat Theodor Paleologu, în Parlament.

Întrebat dacă ar face parte dintr-un guvern condus de Ludovic Orban, Theodor Paleologu a răspuns: „ Nu. Sunt candidat la prezidențiale. Sub nicio formă acum. Am planuri pentru 11 noiembrie”.

Totodată, prezidențiabilul PMP a afirmat că e nevoie de alegeri anticipate.

„După alegerile europarlamentare am spus clar că e nevoie de alegeri anticipate. Faptul că doamna Dăncilă se agață de guvern o va duce la dezastru. Și pe ea și pe PSD”, a conchis Paleologu.

ALDE a decis luni ieșirea de la guvernare și o alianță cu Pro România. Călin Popescu Tăriceanu a mai anunțat retragerea din Guvern a miniștrilor ALDE, însă Ramona Mănescu a decis să rămână la conducerea MAE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.