Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

#Prezidenţiale 2019 Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula: 'Multor pesedişti le-a fost ruşine să tragă pentru Dăncilă'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, este de părere că multor membri ai PSD "le-a fost ruşine să tragă" în campania electorală pentru Viorica Dăncilă.

"Odată cu primul tur al alegerilor prezidenţiale s-a terminat o campanie electorală care pare că nu a existat. O campanie în care Iohannis era deja câştigător, cu mulţi psd-işti cărora le-a fost ruşine să tragă pentru Dăncilă, cu Barna care s-a făcut de râs lamentabil şi cu un scor neaşteptat de bun pentru Mircea Diaconu. (...) A fost prima campanie la prezidenţiale în care PSD s-a chinuit să-şi aducă propriul candidat în turul doi şi a obţinut cel mai mic scor din istorie. Nu poţi să fii mulţumit cu aşa ceva niciodată! Să vrei să fii măcar pe locul 2 ca să te salvezi. Mă întreb la ce bun să fie Dăncilă preşedinte PSD în continuare? Pe cine oare o ajuta?", a scris Cosmin Necula luni pe pagina lui de facebook.

Citește și: Viorica Dăncilă: Pot sa fac lucruri bune pentru oameni

În opinia acestuia, în turul 2, cu o competiţie "fără miză" între Iohannis şi Dăncilă, este posibil să fie o prezenţă foarte scăzută la vot.

În ultima săptămână de campanie electorală, primarul municipiului Bacău a anunţat că îl susţine pe Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale.

Klaus Iohannis a câştigat alegerile în judeţul Bacău cu 36,6%. Pe poziţia a doua s-a clasat Viorica Dăncilă, cu 25,4%. Locul al treilea este ocupat de Dan Barna, votat de 12,9% din alegători, în timp ce Mircea Diaconu se află pe poziţia a patra, cu 9,85%.

Prezenţa la vot în judeţul Bacău a fost de 41,78%.

Comitetul Executiv municipal al PSD Bacău a decis, pe 29 septembrie, dizolvarea biroului politic local de conducere şi retragerea sprijinului politic pentru primarul Cosmin Necula după ce acesta a adus o serie de critici Guvernului Dăncilă cu privire la alocarea fondurilor către administraţia locală.

Citește și: Veste proastă pentru soțul Olguței Vasilescu- Decizia luată de instanță .

În cadrul aceleiaşi şedinţe, deputatul Lucian Şova a fost numit preşedinte interimar al filialei iar deputatul Costel Dunava - preşedinte executiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.