Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRIAevents organizează o conferinţă online care aprofundează tematica despre sectorul construcţiilor şi real estate în România

Invest in real estate concept.

PRIAevents organizează marţi o conferinţă online care aprofundează tematica despre sectorul construcţiilor şi real estate în România, conform agerpres.

În cadrul conferinţei Pria Construct&Real Estate se va discuta, printre altele, despre noutăţi legislative şi tendinţe actuale în construcţii şi real estate. De asemenea, vor fi analizate modalităţile de finanţare în sectorul construcţiilor în următorii ani şi investiţiile pe care le face statul dar şi dacă PNRR ori Anghel Saligny sunt soluţii.

Totodată, se va discuta despre modalităţi prin care companiile de construcţii pot susţine economia în această perioadă, despre cum îşi protejează companiile de construcţii, proiectare, instalaţii şi materiale de construcţii angajaţii. Pe de altă parte se va vorbi despre cât de benefice sunt facilităţile pachetelor salariale în sectorul construcţiilor pentru dezvoltarea şi pentru păstrarea forţei de muncă şi care sunt riscurile cu care se confruntă acum companiile din sectorul construcţiilor.

Alte teme care vor fi abordate vizează creşterea preţurilor materialelor de construcţii şi cum se vor reflecta acestea în preţul construcţiilor, cum colaborează constructorii în contextul crizei cu arhitecţii, proiectanţii, companiile de materiale de construcţii şi asiguratorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.