Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prim-vicepreședinte Pro România, despre o ALIANȚĂ cu PSD: Fără baroni, dar cu oameni competenți!

alianta

Un puternic mesaj politic este lansat dinspre Pro România spre PSD. Mesajul este lansat prin vocea deputatului Nicolae Bănicioiu, prim-vicepreședinte PRO România care le amintește foștilor colegi din PSD ca atunci când erau împreună erau mai puternici și face apel la o alianță, dar specifică clar că e vorba acum doar de o ”alianță de idei” și nu de ”o alianță politică”.

Vezi și: BĂTAIE de JOC la Academia de Poliție: o tânără a fost înmatriculată la ordinul lui Vela, după ce profesorii de la Academie au picat-o pe nedrept

”Împreuna am fost mai puternici ! Asta e pilda zilei de azi ! La mulți ani romani! La mulți ani Romania!

Sa vedem dacă politicienii momentului învață ceva din exemplul înaintașilor ...

Fără prosti dar și fără hoți in politica.

Fără baroni, dar cu oameni competenti. Meritocrație. Oameni care pot sa aibă un discurs public , nu înlocuim greșeli gramaticale cu alte greșeli gramaticale. Intelectuali, tineri, oameni care sunt pro România nu sunt pro președintele partidului. Nu cred ca pesedistii au atâta energie sa se bată între ei și sa faca si opoziție PNL. In 20 de județe , stânga unita este peste dreapta unita ( PNL- Usr) , dacă analizam alegerile europarlamentare si primul tur al alegerilor prezidențiale. In Argeș, Buzău, Dâmbovița fără procentele PRO România nu se castiga presedintele de CJ. Nu este o invitație la alianta politica, ci la o alianta de idei , din care sa câștige electoratul de stânga, cel mai numeros din România. Dacă vrem sa facem opoziției , sa câștigam alegerile, este nevoie de o stânga europeană, modernă.”, susține Nicolae Bănicioiu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.