Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BĂTAIE de JOC la Academia de Poliție: o tânără a fost înmatriculată la ordinul lui Vela, după ce profesorii de la Academie au picat-o pe nedrept

marcel vela

Se întâmplă în România anului 2020. O tânără s-a înscris la Academia de Poliție, a dat examenele de admitere și a picat deși ar fi trebuit să promoveze. Însă, spre deosebire de alți români care dezgustați de metehnele din sistem au renunțat, tânara a mers tocmai la Ministrul Afacerilor Interne, care a dispus urgent un control în urma căruia spusele fetei s-au adeverit. Motivul pentru care mai marii Academiei au picat-o este unul halucinant: tânăra nu a scris răspunsurile succint.

Citește și: BREAKING Raluca Turcan anunță UN NOU VAL de angajări de răspundere

"Noi toți am fost extrem de încântați de rezultatele acțiunii pe care am întreprins-o în urma unei sesizări. În instituțiile statului se pot întâmpla și minuni. (...) Conducerea MAI a fost sesizată de Popescu Elena, mama Andreei Popescu, cu privire la unele nereguli în corectarea lucrării de la admiterea la Academia de Poliție. Corpul de control a verificat și a constatat ca întemeiată sesizarea și am luat măsurile necesare pentru înmatricularea domnișoarei în anul I. Unele răspunsuri corecte au fost anulate pe motiv că s-a depășit spațiul alocat", a explicat Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.