Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prim-vicepreşedintele PNL Vaslui face praf pe Nelu Tătaru: 'E un fost ministru al Sănătăţii ale cărui decizii sunt cercetate acum de DNA'

Facebook
Nelu Tătaru

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei municipale a PNL Vaslui, Marius Arcăleanu, candidat la alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene a partidului, programate la începutul lunii iulie, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că actualul preşedinte al PNL Vaslui, Nelu Tătaru, conduce organizaţia într-un mod "abuziv şi neperformant".

"Nelu Tătaru este un fost ministru al Sănătăţii ale cărui decizii sunt cercetate acum de DNA, un fost ministru care nu a sprijinit în niciun fel interesele judeţului Vaslui şi un preşedinte de organizaţie judeţeană PNL care a sabotat propriul partid în campania electorală. Nelu Tătaru este adevărata problemă a organizaţiei judeţene PNL Vaslui. (...) În organizaţia judeţeană a PNL Vaslui lipseşte comportamentul democratic. În prezent, viaţa de partid în PNL Vaslui nu se desfăşoară după reguli democratice sau cu respectarea unor valori de moralitate, aşa cum ar fi normal. Au fost călcate în picioare orice norme de etică", a susţinut Marius Arcăleanu.

El a menţionat că alegerile în unele organizaţii locale din judeţ nu s-au făcut cu respectarea normelor prevăzute în statutul partidului şi a avertizat că ia în calcul, alături de alţi membri de partid, boicotarea şedinţei Comitetului de Coordonare Judeţean din 2 iulie, când va fi desemnată conducerea PNL la nivel judeţean, scrie Agerpres.ro.

"Avem nevoie de normalitate şi democraţie în organizaţia judeţeană PNL Vaslui! Acesta este contextul în care am decis să adopt o poziţie fermă. Conştiinţa m-a îndemnat să nu fiu de acord cu modalitatea de conducere, de tip stalinist, a lui Nelu Tătaru. Am decis să candidez la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PNL, pentru a avea mijloacele de a schimba definitiv actualele abordări. Cred că membrii PNL vor ca deciziile importante ale liderului judeţean să fie luate în urma consultărilor cu organizaţiile locale şi nu pe persoană fizică. Acum că ştim care este realitatea trebuie să ne uităm către viitor. Nu îmi doresc să fiu ales doar pentru că sunt principalul opozant al lui Nelu Tătaru, ci pentru că maniera de conducere a PNL Vaslui pe care o propun este una care vizează performanţa şi creşterea sănătoasă a organizaţiei", a mai spus Arcăleanu.

Acesta a precizat că în cazul în care va fi ales preşedinte al PNL Vaslui va face ca, din anul 2024, organizaţia să câştige funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui şi cel puţin 40 de primării din judeţ.

Arcăleanu a subliniat că se aşteaptă să fie exclus din partid în cazul în care Nelu Tătaru ar câştiga un nou mandat de preşedinte al filialei.

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat, pentru AGERPRES, că nu doreşte să comenteze acuzaţiile care i se aduc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.