Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima adversară spre primul loc mondial, locul 926 WTA: Cu cine joacă Simona Halep la Washington

twitter.com
simona halep

Simona Halep va participa începând cu săptămâna viitoare la turneul de la Washington, dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Românca, locul 2 WTA și principala favorită a turneului american, se va duela în primul tur cu favorita gazdelor, Sloane Stephens. Aceasta revine după o accidentare și este pe locul 926 WTA, fiind beneficiara unui wild-card, scrie gsp.ro.

Până acum, cele două s-au duelat de 5 ori, iar Simona a câștigat de 3 ori, ulima dată în 2015, la Miami. Organizatorii urmează să anunțe ziua și ora de disputarea a meciului Simona Halep - Sloane Stephens.

Dacă trece de Stephens, Halep se va duela în turul II cu Shelby Rogers sau Mariana Duque-Marino. În sferturi, românca se poate duela cu Ekaterina Makarova, iar în semifinale ar putea da peste Jelena Jankovici. În finală, pe Halep ar putea să o aștepte un meci cu Genie Bouchard sau Kristina Mladenovici.

La Washington vor mai juca Monica Niculescu, care se va duela cu Nao Hibino, și Patricia Țig, care va avea ca adversară o jucătoare venită din calificări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.