Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primă de câte 5.000 de euro după succesul cu Lazio Roma, pentru jucatorii lui CFR Cluj

Inquam Photos / Manases Sandor
CFR CLuj campioana campionat

Fotbaliştii lui Dan Petrescu traversează o perioadă foarte bună, nu doar din punct de vedere sportiv, dar şi financiar. Aceştia îşi pot rotunji serios câştigurile în actualul sezon, după evoluţiile din cupele europene. Victoria cu Lazio a adus o primă importantă pentru fotbaliştii lui Dan Petrescu, potrivit mediafax.

Fiecare titular a fost recompensat cu 5000 de euro, pentru cele 3 puncte obţinute în grupa din Europa League. Banii provin, practic, de la UEFA. Clujenilor le-au intrat în conturi deja aproape 9 milioane de euro, victoria cu Lazio fiind recompensată de forul european cu 575.000 de euro.

Adversarul de joi a câştigat în campionat, 2-0 cu Parma, dar Simone Inzaghi nu scapă de probleme, iar atmosfera în vestiarul lui Lazio rămâne una încinsă. Romanii au început duminică cu 6 jucători diferiţi faţă de echipa cu care au abordat meciul cu CFR, golurile venind de la doi fotbalişti care n-au jucat la Cluj, vedeta Immobile, lăsat acasă şi omul din flancul drept, Marusic. Inzaghi a decis să-l schimbe pe Immobile în minutul 63, iar golgheterul n-a fost deloc mulţumit. Au urmat gesticulări evidente ale atacantului, prin care şi-a arătat nemulţumirea şi o ceartă, chiar pe banca de rezeve între el şi Inzaghi.

“E absurd”, s-a putut citi pe buzele lui Immobile, în timpul transmisiunii tv, în timp ce Inzaghi a replicat: “Contină...”. Se pare că atacantul a fost nemulţumit şi de faptul că nu a fost oprit în lotul de Europa League, el dorind să aibă cât mai multe minute, pentru a marca mai mult.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.