Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima echipă de fotbal din Ligue 1 care și-a testat toți jucătorii și staff-ul tehnic

Clubul francez Amiens a fost primul din Ligue 1 care şi-a testat toţi jucătorii şi staff-ul tehnic împotriva infecţiei cu Covid-19, a informat marţi L'Equipe.

Conform sursei, chiar dacă preşedintele grupării, Bernard Joannin, nu a dorit să confirme informaţia, se pare că banca tehnică ar fi dorit să reia antrenamentele pe 11 sau 12 mai, în perspectiva variantei repornirii campionatului la finele lui mai, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Suceava are de cinci ori mai mulți bolnavi cu noul coronavirus decât Oradea. Motivul este metoda de testare prin polling

Ligue 1 ar putea începe abia în luna august, în cazul în care guvernul francez nu va autoriza reluarea fotbalului profesionist începând cu data de 11 mai, nota acelaşi cotidian.

Prim-ministrul Edouard Philippe urmează să prezinte în cursul zilei de marţi planul de relaxare a măsurilor legate de pandemia de coronavirus, dar, conform unor surse neoficiale, şeful executivului ar urma să nu autorizeze reluarea fotbalului profesionist începând cu 11 mai.

Citește și: Lovitură de la DNA de ultim moment! Sunt vizați mii de magistrați cu dosare penale

"Este foarte probabil", a precizat o sursă, care a adăugat că Ligue 1 s-ar putea relua în acest caz în vară, în luna august.

Dacă această decizie se va confirma, ea ar putea crea o undă de şoc pentru fotbalul francez, care va fi nevoit să-şi revizuiască tot calendarul de final de sezon şi începutul următorului, dar şi găsirea finanţării necesare cluburilor pentru a face faţă acestei crize fără precedent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.