Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima ediție a Untold, finanțată ILEGAL: judecătorii de la Curtea de Apel Cluj dau sentința DEFINITIVĂ

ziardecluj.ro
untold

În plin val 4, sute de mii de tineri au petrecut la Untold, în Cluj - Napoca. Regulile de protecție sanitară nu s-au aplicat, iar accesul s-a făcut doar pe bază de teste, care în multe cazuri dau și erori, dar și pe baza dovezii de vaccinare, chiar dacă vaccinarea nu protejează de infectare. Însă, încălcarea regulilor sanitare nu e unica problemă legată de Untold. Prima ediție a festivalului ar fi fost finanțată ilegal. Un dosar penal a fost deschis în acest sens, iar judecătorii din Cluj sunt așteptați să dea o sentință.

Dosarul finanțării ilegale a primei ediții Untold a ajuns la Curtea de Apel Cluj, acolo unde va fi pronunțată sentința finală. Primul termen din apel este programat în 23 septembrie 2021. Sentința pronunțată de Tribunal în primă instanță arată modul în care a fost obținută ilegal o finanțare de 400.000 de euro pentru prima ediție a festivalului Untold.

În aprilie 2021, Tribunalul Cluj a pronunțat o primă sentință în dosarul în care Vlad Pop, fostul președinte al Federației SHARE, organizatoare a primei ediții Untold a fost trimis în judecată pentru accesare ilegală de fonduri și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Pop a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, iar sentința, care nu este definitivă arată modul în care a fost obținută ilegal finanțarea pentru prima ediție a Festivalului Untold, scrie Ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.