Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Prima oară-i gratis', un film despre povestea farsei făcute de dinamovişti rivalilor de la FCSB

Dinamoviştii organizează un meci de FIFA pe Arena Naţională, iar veniturile vor fi folosite pentru finanţarea filmului „Prima oară-i gratis”, care spune povestea farsei făcute de dinamovişti rivalilor de la FCSB, anunță MEDIAFAX.

Fanii lui Dinamo vor trăi viaţa ca în filme. Membrii proiectului DDB pregătesc un film documentar despre farsa făcută de dinamovişti rivalilor de la FCSB în Champions League la meciul cu Manchester City. Atunci, fanii lui Dinamo le-au făcut roş-albaştrilor o coregrafie prin care au afişat mesajul „Doar Dinamo Bucureşti”. Farsa celor de la Dinamo a făcut înconjurul lumii şi a apărut în presa din străinătate.

Citește și: După rebranduirea Poliției Române, Marcel Vela face o nouă mutare cu IMPACT MAJOR! Schimbare radicală a IMAGINII

Ca să ajute la finanţarea filmului, dinamoviştii vor organiza un meci de FIFA Arena Naţională. Adversarii vor fi chiar cei din echipa de eSports de la Manchester City. După meci, va apărea şi primul teaser pentru film.

Membrii DDB vor să ducă umilinţa şi mai departe. Primul lor invitat la premiera filmului este coşmarul FCSB-ului de la Middlesborough: italianul Massimo Maccarone.

„În general, băieţii din DDB au făcut lucruri frumoase şi cred că şi de data astă or să facă. E o premieră, zic eu, nu doar pentru România şi dacă stai să te gândeşti, lăsând subiectivismul deoparte, DDB-ul e cel mai frumos proiect”, spune Cristian Costandachi, fan Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.