Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima POZĂ cu Andreea Bălan: Cum a ajuns să arate, după ce a făcut stop cardiac în timp ce năștea

livearad.ro
andreea balan

Andreea Bălan a trecut prin momente critice în urmă cu câteva zile. Ea era să moară la nașterea celui de-al doilea copil, o fetiță, după ce a făcut un stop cardio-respirator, din cauza unei boli rare care apare într-un caz la 80.000 de pacienți. Pentru că se simte mai bine medicii au decis miercuri să fie mutată de la terapie intensivă în salon.

În fotografia postată de artistă pe rețelele de socializare ea are perfuzii în mâini și își strânge tare la piept fetița pe nume Clara. Deși pare slăbită, ea zâmbește cu bebelușul în brațe și spune că abia după două zile de la momentul critic a putut să-și vadă copilul.

În mesajul postat, Andreea Bălan spune că este foarte fericită deoarece este bine și le transmite mulțumiri tuturor celor care i-au purtat grija în aceste zile grele pentru ea.

Citește și: RĂSTURNARE de situație în cazul profesorului care a corectat 'patinoar' cu 'patinuar' - Cum se APĂRĂ dascălul

„Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc. Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Si multumesc din inima doctorilor de la Sanador care mi-au salvat viata! Ceea ce mi s-a intamplat mie, se intampla 1 la 80 000 de cazuri si se numeste embolie amiotica, iar medicii de aici au fost promti si imediat au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc”,  se arată în mesajul postat pe Facebook de Andreea Bălan însoțit de o fotografie cu fetița ei.

Citește și: Andreea Bălan a făcut STOP CARDIO-RESPIRATOR în timpul operației de cezariană .

content-image


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.