Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima REACȚIE a generalului MAI a cărui casă a fost spartă în plină zi - E un șoc. Nu mi-am închipuit că se poate întâmpla așa ceva ziua în amiaza mare

breaking news stiripesurse.ro

Generalul MAI Toma Zaharia, a cărui casă a fost sparta sambata, sustine ca este socat că astfel de fapte sunt comise in plina zi.

"Am fost la parastas la tatal meu, am ajuns acasa in jurul orei 16.00 si am constatat ca un geam de la intrare era spart. Am asteptat sa vina politia. Criminalistii au efectat cercetarea la fata locului. Erau cateva camere ravasite complet. Altceva nu aveau ce sa sustraga decat niste mici bijuterii, amintiri de familie, si vreo doua-trei ceasuri vechi. E un soc, ca de 15 ani de când am iesit la pensie nu mi-am inchipuit ca se poate intampla asa ceva ziua in amiaza mare", a declarat Toma Zaharia la Antena 3.

Citeste si Un grup de experți în IT din România, proiect INEDIT - Scut împotriva dezinformării

Polițiștii din Dâmbovița au depistat, sambata seara, in Bucuresti, patru barbati suspectati ca ar fi spart casa generalului MAI Toma Zaharia, Asupra lor au fost gasite bunurile care ar fi fost sustrase, spun surse judiciare. Este vorba despre bijuterii din aur, ceasuri de dama si barbatesti, precum si sume de bani. Acestia ar fi avut bilete de avion catre Portugalia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.