Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a Alinei Bica, după presupusa FUGĂ în Costa Rica: 'Mă confrunt cu o situație personală'

alina bica

Fosta șefă a DIICOT a vorbit pentru prima oară după presupusa fugă a sa în Costa Rica.

"Am văzut știrile apărute despre pretinsa mea fugă din țară. Într-adevăr nu mă aflu în țară, lucru pe care l-am adus la cunoștință instanței, dar țin să precizez că nu se pune problema să fi fugit din țara, așa cum nu se pune problema să mă gândesc să fug în viitor. Mă confrunt cu o situație personală, privată, care și ea a fost adusă la cunoștința instanței. Mai multe comentarii nu doresc să fac. Voi clarifica situația în foarte scurt timp”, a spus Alina Bica, potrivit Antena3.ro.

Citește și: Mihai Șora îi îndeamnă pe români să iasă în stradă, în urma 'războiului' din PSD: 'M-aș mulțumi și cu o oaie în funcția de premier'

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica, trimisă în judecată în mai multe dosare, a plecat în Costa Rica şi nu s-a mai prezentat la procese, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit surselor, Alina Bica nu s-a prezentat, luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în procesul în care este judecată alături de fostul ministru Adriean Videanu, iar avocatul acesteia ar fi anunţat în sala de judecată că este plecată în Costa Rica unde intenţionează să lucreze ca avocat. Alina Bica nu a venit nici la începutul lunii decembrie 2017 la proces, iar avocaţii au depus atunci în instanţă acte medicale care confirmau că ea ar fi suferit un accident în Spania, au mai spus sursele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.