Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a lui Crin Antonescu, după chemarea lui Ponta la DNA pentru listele USL

crin ponta

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, este acuzat de procurorii DNA că în anul 2012 ar fi primit o sumă de bani pentru a sprijini la alegerile parlamentare din 2012 un anumit politician, pentru ca acesta să candideze într-un colegiu în care ar fi avut şanse să câştige. Fostul copreședinte al USL, Crin Antonescu, susține că nu știe nimic despre acuzațiile care i se aduc fostului său partener și a explicat că la el nu a venit nimeni să-i ofere bani pentru o candidatură.

Citește și: ALERTĂ - Victor Ponta, audiat la DNA Ploiești

”Nu am habar, nu am cunoștință de așa ceva. Listele, la vremea respectivă, s-au făcut normal. Adică, în interiorul USL s-a discutat alocarea locurilor pe partidele componente PSD, PNL+PC, cum era atunci, așa s-au împărțit colegiile și după aceea fiecare candidat și-a desemnat candidații pe colegiu, în funcție de statut, de forța organizației.

Sigur, că în funcție de forța organizațiilor, nu s-au împărțit în fiecare județ la paritate. Au fost județe în care PSD a avut mai multe colegii, au fost județe în care PNL a avut mai multe colegii. A fost o paritate aproximativă, la nivel național pe număr de colegii”, a declarat Crin Antonescu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Întrebat dacă la el a venit cineva cu propuneri financiare de acest tip, în anul 2012, Crin Antonescu a precizat că nu. ”Nu a venit nimeni nici în 2012, nici mai târziu”, a mai precizat Crin Antonescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.