Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a lui Dan Voiculescu după excluderea judecătoarei Camelia Bogdan din magistratură

dan voiculescu

Mogulul media Dan Voiculescu a reacționat după ce judecătoarea Camelia Bogdan, cea care l-a trimis după gratii, a fost exclusă din magistratură. Voiculescu făcut precizări, pe blogul personal, referitoare la o posibilă depunere a unei revizuiri referitoare la condamnarea primită.

"Referitor la declaraţiile din ultimele zile ale domnului av. Mateuţ, precizez că nici eu şi nici altcineva din familia mea nu am solicitat depunerea unei revizuiri ca urmare a excluderii din magistratură a Cameliei Bogdan. În acelaşi timp, consider că independenţa justiţiei faţă de orice formă de presiune exterioară reprezintă o prioritate pentru România", a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

Românul care a avut curajul să-l înfrunte pe liderul SUA. Trump a făcut o CRIZĂ DE NERVI

Amintim că Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, miercuri, excluderea din magistratură a Cameliei Bogdan, unul dintre cei doi judecători care a decis condamnarea lui Dan Voiculescu în dosarul ICA. Redăm, în continuare, comunicatul CSM:

"În şedinţa de azi, 8 februarie 2017, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a admis acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară împotriva doamnei Camelia Bogdan, judecător în cadrul Curţii de Apel Bucureşti.

În temeiul prevederilor art. 100 lit. e) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilorSecţia pentru judecători a aplicat doamnei judecător sancţiunea disciplinară constând în excluderea din magistratură pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzută de art. 99 lit. b) din acelaşi act normativ - „ încălcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilităţi şi interdicţii privind judecătorii şi procurorii”.

Hotărârea secţiei va cuprinde, alături de alte elemente prevăzute de lege, descrierea faptei pentru care s-a aplicat sancţiunea disciplinară menţionată, urmând a fi redactată şi publicată pe site-ul Consiliului www.csm1909.ro în termen de 20 de zile de la pronunţare.

Aceasta poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.