Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a lui Gabriel Biriș după ce și-a dat demisia

gabriel biris

Gabriel Biriș și-a dat demisia din funcția de secretar de stat al Ministerului Finanțelor, însă își menține părerea despre schimbările din Codul fiscal. Prima reacție a lui Gabriel Biriș după demisia sa a avut loc pe pagina de Facebook a acestuia, unde fostul secretar de stat de la Finanțe și-a exprimat regretul față de evenimentul produs.

Citește și: Gabriel Biriș a DEMISIONAT

"Ciudat cum le nimereste FB cateodata... Astazi imi aduce aminte de un discurs pe care l-am tinut in urma cu fix 3 ani, de la o tribuna politica, aceea a unui partid cu care speram sa putem aduce un suflu nou in politica romaneasca.

Atunci vorbeam de masuri de reforma a fiscalitatii pe baza unor principii in care cred cu tarie.

Aceste principii au stat la baza proiectului de modificare a codului fiscal pentru care am acceptat cu bucurie sa ma alatur Guvernului Ciolos.

Din pacate, momentul si modul in care acest proiect a intrat in atentia pubilicului, furia generata de intelegerea gresita a masurilor propuse, apropierea de alegeri, au generat neincredere in acest proiect. Evident, am prezentat Premierului demisia mea.

Este insa un proiect in care cred si pe care il voi sustine cu tarie, chiar daca pentru moment el trebuie "parcat".

Au fost cateva luni absolut extraordinare, cu bune si rele, in care am muncit cu totii pentru a gasi solutii pentru a da speranta ca se pot face politici publice pentru binele comun. Pe langa colegii din guvern, lunile acestea mi-au confirmat ceva ce eu deja stiam: in ministerul de finante sunt multi oameni profesionisti, de buna credinta, care pot ajuta intr-un mod foarte eficient la gasirea si implementarea unor astfel de solutii.

Acest proiect a insemnat un efort colectiv remarcabil, pentru care le multumesc. Acesta munca nu trebuie irosita!", a fost mesajul postat de Biriș pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.