Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a lui Moise Guran după ce a fost propus premier: La primele semne, mulți...

moise

Numele lui Moise Guran figurează printre favoriții protestatarilor din București pentru a fi numit premier de către președintele Klaus Iohannis. Jurnalistul spune că nu crede în această variantă și care are alte treburi decât să asculte zvonuri.

Citește și: Tudor Chirilă: Trebuie să ieșim în stradă până când vor înțelege că ei trebuie să plece. TOȚI!

„La câte poante pe tema asta am auzit astăzi, nu mai reacționez la acest tip, dar să știi că nu mă ajută foarte mult ca jurnalist genul acesta de insistență, pentru că asta cu politica e one way ticket. Te-ai dus și acolo rămâi, indiferent că rămâi două luni, trei luni, un an, nu are importanță. Jurnalistul este jurnalist, nu poți să fii și zapciu în același timp și haiduc, știi cum se spune. Eu pentru această viață am făcut o opțiune, aceea de a fi jurnalist. Deci, nu. Nu voi reprezenta pe nimeni niciunde, am propriile mele păreri, rareori spun mulțimii ceea ce ea dorește să audă, deci nu sunt pentru așa ceva făcut. Mâine eu am o filmare în altă parte a țării.”, a spus Guran la Digi24. În plus, el le-a dat și sfaturi celor care protestează în România. Să nu se lase manipulați de tot felul de indivizi care au început să apară cu portavoci și să agite spiritele.

”Pe cat posibil, incercati sa evitati asta...Miscarile de strada trebuie sa ramana pasnice. Asta le-a dat si va continua sa le dea credibilitate. la primele semne de violenta multi vor pleca acasa.”, e mesajul lui Moise Guran.

Citește și: ZVON Propunere BOMBĂ: Moise Guran, premierul României

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.