Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRIMA reacție a lui Negoiță după ce Parchetul anchetează ieșirea din insolvență a clubului Dinamo

www.sport.ro
Ionuț Negoiță

In urma perchezitiilor facute de politisti in aceasta dimineata, Ionut Negoita a reactionat prin intermediul unui comunicat de presa.

Joi dimineata, procurorii au inceput o ancheta in cazul firmei care s-a ocupat de insolventa clubului si a unei alte firme de avocatura, acestia banuind ca s-au ascuns pana la 4 milioane de euro din patrimoniul clubului.

Citeste si: Anunțul anului în fotbal: O putere e pe cale să ÎNVIE Rapidul

"Avand in vedere comunicarea efectuata de Politia Romana, potrivit careia astazi au loc investigatii legate de procesul de insolventa a FC Dinamo Bucuresti, facem urmatoarele precizari:

– Societatea noastra coopereaza cu cei in drept pentru lamurirea tuturor detaliilor legate procesul de insolventa al FC Dinamo Bucuresti.

– suntem ferm convinsi ca rezultatul final al acestor cercetari va confirma legalitatea si corectitudinea procesului de insolventa prin care Dinamo Bucuresti a trecut recent.

Avem aceasta convingere cu atat mai mult cu cat, pentru realizarea acestui proces complex reprezentat de procedura de insolventa, pe langa eforturile noastre, au fost angrenati si unii dintre cei mai buni specialisti din domeniu.

Eforturile clubului si ale echipelor de specialisti cu care am lucrat au dus la salvarea unui club de traditie al fotbalului romanesc.", s-a aratat in comunicatul trimis de clubul Dinamo

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.