Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima REACȚIE a procurorului Lucian Onea, după informațiile potrivit cărora se va cere arestarea lui:Am aflat din presă. Dacă e real, aștept decizia Secției CSM

captura Digi24
Lucian Onea DNA Ploiesti

Lucian Onea, fostul șef al DNA Ploiești, susține, după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora Adina Florea va cere procurorilor din CSM aviz pentru arestarea lui, că a aflat din presă, mentionând că va astepta decizia Consiliului.

"Nu am fost informat despre o astfel de masura (n.r solicitare de aviz pentru arestare). Am aflat din presa. Nu stiu daca este adevarat. In situatia in care este o informatie reala, astept decizia Sectiei pentru Procurori a CSM", a declarat Lucian Onea pentru STIRIPESURSE.RO.

Citeste si Informații noi despre CRIMA de la Mediaș - Trei bărbați ar fi comis fapta. Doi dintre ei, eliberați pe baza recursului compensatoriu.Toți sunt recidiviști

Mâine, la CSM ar fi urmat sa se discute cererea conducerii DNA de revocare a lui Lucian Onea din functia de procuror DNA. Masura a venit dupa preluarea conducerii de catre Calin Nistor, in conditiile in care cercetarile din dosarul lui Onea au fost extinse pentru constituirea unui grup infracțional organizat. Una dintre acuzatiile care i se aduc magistratului este ca ar fi incercat sa smulga denunturi despre Liviu Dragnea, Victor Ponta si Sebastian Ghita.

Onea este cercetat, in prezent, sub control judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.