Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție din PNL după convocarea CEx al PSD: 'Nu văd azi o rezolvare'

psd.ro
Liviu Dragnea CEx PSD

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, comentează scandalul din sânul PSD, spunând că nu vede azi o rezolvare, indiferent de deciziile care se vor lua în CEx. De asemenea, fostul lider PNL lansează un atac la adresa lui Liviu Dragnea și face zob guvernarea PSD-ALDE.

„Criza pentru România a început din prima zi a Guvernării PSD–ALDE, ea însăși fiind o situație de criză în economie şi în justiţie pentru că instabilitatea politică se resimte din ce în ce mai mult în societate.

Practic, acesta este riscul de a avea la guvernare un partid așa cum este PSD acum: subordonat interesului personal a lui Liviu Dragnea și condus după un sistem feudal.

Până şi lupta acestor zile stă tot sub egida individualismului liderului care nu acceptă faptul că trebuie să facă un pas în spate pentru că presiunea problemelor sale juridice apasă mult prea greu şi că politica pumnului în gură a apus.

Scenariu 'BOMBĂ': Dragnea vrea să-l forțeze pe Mihai Tudose să plece. Posibilă demisie în bloc a miniștrilor / (presă)

Un lucru e cert, România nu poate fi sacrificată pentru planurile personale ale unei persoane care vremelnic conduce o majoritate parlamentară.
Schimbarea Premierului pentru a doua oară într-un an, ne-ar duce în penibil. Nu este nici aceasta o soluţie decentă.

PSD are un palmares întunecat în ceea ce privește modul în care iese din astfel de crize interne. Nu cred că azi vom vedea o minune, ci mai degrabă o confirmare a unor metehne pe care deja le cunoaştem.

CUTREMUR în justiție! Vicepreședintele CSM, acuzat de Emilia Șercan că și-a plagiat total teza de doctorat. Coordonator: Tudorel Toader

Un lucru mă macină însă: în timp ce coaliţia se ceartă pe putere, cine guvernează România? 
Perspectivele economice sunt foarte rele: dobânzile și inflația au luat-o în sus şi riscăm să pierdem 1,5 miliarde de euro din fonduri europene. Singura soluţie acceptabilă este ca acest partid să îşi recunoască incompetenţa şi să plece. Atât timp cât PSD va fi la guvernare, pentru România nu va fi bine.

Dacă acceptăm că PSD este nociv, atunci să ne însuşim că avem nevoie de un proiect politic prin care acest partid să fie îndepărtat până când va înţelege că trebuie să se reformeze din temelii.

Nu văd azi o rezolvare, indiferent de deciziile care se vor lua. Pe termen lung, vom constata că scindarea stângii este un proces care nu mai poate fi oprit, indiferent de numărul mânerelor de la scaunele conducerii.”, scrie Gorghiu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.