Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție din PNL după demisia lui Carmen Dan: 'Reprezintă doar primul pas către aflarea adevărului despre 10 august'

orban raetchi

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, vicepreşedintele Comisiei de Apărare, reacționează după ce Carmen Dan a anunțat, înainte de CEx, că-și va da demisia de la Interne.

ALERTĂ - Carmen Dan și-a dat DEMISIA de la Interne: 'Plec cu fruntea sus'

„Demisia ministrului Carmen Dan reprezintă doar primul pas către aflarea adevărului despre 10 august. Toate documentele trebuie desecretizate, toate practicile îndoielnice trebuie verificate, toți cei vinovați pentru blocarea violentă a dreptului de a protesta trebuie identificați și trași la răspundere. Umflarea aparatului de represiune politică în dauna poliției care asigură siguranța de zi cu zi a cetățenilor trebuie oprită. Avem nevoie de o viziune civică, liberală asupra modului în care tratăm drepturile cetățenilor, nu de una militaristă și violentă de factură sovietică. Dar nu PSD va face toate aceste schimbări - e un partid tot mai mic, tot mai speriat de nemulțumirea publică, care va continua să se ascundă în spatele bastoanelor și scuturilor. Această modificare de filosofie va fi realizată numai de o guvernare de dreapta.”, scrie Raețchi, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.