Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a unui lider PSD la alianța Pro România - ALDE: a crezut că e fake news și pe urmă a ironizat planul lui Ponta și Tăriceanu

psd

Prima reacție din PSD la alianța Pro România - ALDE vine de la un lider județean care, la auzul veștii, a crezut că este un fake news.

„Media romaneasca e plina de noutati care nu tin mai mult de 5 secunde”, a zis liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, la Digi24. Când realizatorul emisiunii i-a spus că este un anunț oficial al lui Călin Popescu Tăriceanu și i-a citit declarația, liderul județean PSD a ieșit la atacuri.

„Tariceanu nu e obligat sa ne anunte. PSD isi va exprima un punct de vedere. Nu e cazul sa exageram, pot fi numeroase incercari sa se faca a 3-a, a 4-a, a 5-a, a 6-a, a 7-a forta politica si ma intreb in beneficiul cui sunt facute”, a zis Buzatu.

Liderul PSD Vaslui a precizat ca ALDE nu va iesi de la guvernare. „Eu cred ca nu va insemna iesirea de la guvernare, nu vad ce-ar obtine un partid politic dintr-o asemenea alianta”.

Citește și: Traian Băsescu, despre alianța Pro România - ALDE: Îi va îngropa și pe unii și pe alții. E un mini-USL format din scursuri. Și-au făcut calcule greșite .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.