Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima REACȚIE din România după ce Camera Comunelor a aprobat solicitarea amânării Brexit - Să vedem cum se cristalizează voința politică de la Londra

rfi.fr
Brexit

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, sustine, dupa ce Camera Comunelor a aprobat solicitarea amânării Brexit, că discutiile continuă, mentionand că se asteapta sa vada cum se cristalizează voința politică de la Londra”.

”Discuțiile continuă. Noi suntem în așteptare, să vedem cum se cristalizează voința politică de la Londra, care va fi influențată de diversele voturi din parlamentul britanic. Ultima înțelegere a fost maximul care putea fi oferit de Uniunea Europeană. Am discutat ca drepturile cetățenilor români din Marea Britanie în orice variantă să fie respectate. La fel, cetățenilor britanici care trăiesc în Românie să le fie respectate toate drepturile”, a declaratm pentru Mediafax, ministrul delegat pentru Afaceri Europene.

Citeste si Guvernul, despre întâlnirea premierului cu negociatorul șef al UE pentru Brexit - Acordul de retragere, cel mai bun instrument pentru limitarea impactului

Comisia Europeană "a luat notă" de votul Camerei Comunelor în favoarea Brexit, iar negociatorul-şef european, Michel Barnier, spune că statele membre UE continuă consultările prin intermediul României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.