Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție din tabăra judecătorilor, după CONDAMNAREA lui Liviu Dragnea: 'Un astfel de stat este DEFECT'

shutterstock.com
condamnare justitie ciocanel

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD. Decizia nu este definitivă.

Una dintre cele mai apreciate judecătoare a reacționat după decizia ÎCCJ. Mădălina Elena Dârdeci, președintele secției a VI-a civilă de la Tribunalul București, e de părere că ”statul în care președintele de țară și un Parlament "dau cu seen":)(cum spune generatia copiilor care își vad parintii "printre picaturi", adică generatia lui copchilu:), deciziilor CCR si hotararilor judecatoresti definitive, este un stat defect”. Declarațiile lui Dârdeci survin condamnării lui Liviu Dragnea, care a fost găsit vinovat pentru instigare la abuz în serviciu, deși CCR a decis că această infracțiune nu există.

Citește și: Monica Macovei, lovitură neașteptată pentru Kovesi! Declarații tranșante ale fostului ministru al Justiției

”Un stat în care un președinte își permite să cheme un procuror general și să-l facă de râs, în fața presei, si acel președinte nu-și dă demisia, este un stat defect!

Un stat în care un președinte stie de întâlnirea unui consilier personal cu un judecător, pentru a-i aminti acestuia ca are un mandat expirat, si acel președinte nu-si da demisia, este un stat defect!

Un stat în care un președinte de țară și un Parlament "dau cu seen":)(cum spune generatia copiilor care își vad parintii "printre picaturi", adică generatia lui copchilu:), deciziilor CCR si hotararilor judecatoresti definitive, este un stat defect!

Un stat în care un ministru își permite să spună că o hotărâre judecătorească este nedreaptă, deși nu a văzut dosarul, este un stat defect!

Un stat în care legi importante au fost fie asumate fie..transformate în oug uri, călcând în picioare tot ceea tine de ideea de democrație, este în stat defect!

Un stat în care toți își dau cu parerea in domenii straine lor, doar pentru a dovedi, oare a câta oară ca romanul se pricepe la toate, este un stat defect!

Si pot continua...din pacate..”, e mesajul judecătoarei Mădălina Elena Dârdeci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.