Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție dinspre Bruxelles, după ce Cătălin Ivan a anunțat că va cere EXCLUDEREA PSD din grupul socialiștilor europeni: 'A devenit Monica Macovei 2'

PSD2

Europarlamentarul Cătălin Ivan a anunțat, marți, că va depune în toamnă la grupul socialist din Parlamentul European o solicitare de excludere a PSD din rândurile socialiștilor europeni, cerere însoțită de un dosar privind „acțiunile acestui grup infracțional pus în apărarea corupților".

De la Bruxelles, europarlamentarul Răzvan Popa îl critică pe Ivan, căreia îi aduce aminte că PSD l-a făcut-o ceea ce este în acest moment.

Citește și: Adrian Năstase, atac direct la Iohannis: ”Nu stiu cum a reusit sa le examineze atat de repede in recentele sale drumetii montane”

”Este absolut revoltător că un om care a primit totul de la PSD și de la alegătorii noștri, printre care câteva mandate de europarlamentar, anunță astăzi că va cere excluderea partidului din familia socialistă europeană. Este un gest incalificabil, în primul rând față de colegii de partid care s-au bătut în multe campanii pentru Cătălin Ivan. Cea mai mare dezamăgire este însă faptul că un fost coleg de partid a devenit Monica Macovei 2, denigrându-și țara cu fiecare ocazie și făcând jocurile adversarilor politici.”, precizează europarlamentarul PSD, Răzvan Popa.

Citește și: O cunoscută prezentatoare îl FACE PRAF pe Klaus Iohannis: Atacuri în rafală la adresa preşedintelui – ‘E doar vina lui’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.