Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacţie a Kremlinului după demisia ŞOC de la Casa Albă: 'Nu este treaba noastră!'

Demisia lui Michael Flynn din funcţia de consilier pentru securitate naţională al preşedintelui Donald Trump după dezvăluirea unor contacte nepotrivite cu Rusia este ''o problemă internă americană'', a estimat marţi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de AFP şi Reuters, relatează agerpres.

''Este o problemă internă a Statelor Unite, este o problemă internă a administraţiei preşedintelui Trump. Nu sunt problemele noastre'', a declarat presei Peskov. ''Noi am spus tot ceea ce dorim să spunem'', a adăugat el.

Duma de Stat: Michael Flynn a fost forţat să demisioneze pentru a tensiona relaţiile ruso-americane

Michael Flynn a demisionat luni seara după dezvăluirile potrivit cărora el a discutat despre sancţiunile americane împotriva Rusiei cu ambasadorul rus în SUA înainte ca Trump să-şi preia mandatul şi că l-a indus în eroare pe vicepreşedintele Mike Pence în legătură cu conversaţiile.

Anterior Peskov a spus că Flynn şi ambasadorul nu au discutat despre ridicarea sancţiunilor în conversaţiile lor. El a refuzat să ofere detalii despre comentariile anterioare când a fost întrebat marţi.

SUA au impus sancţiuni Rusiei ca urmare a anexării peninsulei ucrainene Crimeea de către Moscova în 2014 şi în legătură cu acţiunile separatiştilor proruşi în estul Ucrainei. Kremlinul a respins acuzaţiile că îi ajută cu arme şi trupe pe separatişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.