Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacţie a lui Christoph Daum după victoria cu Chile: Ce spune despre demisie

AGERPRES
Christoph Daum

Selectionerul Christoph Daum a vorbit despre victoria cu Chile si despre posibilitatea de a pleca de la echipa nationala a Romaniei. Daum i-a felicitat pe jucatori dupa acest succes si le-a transmis ca trebuie sa evolueze mereu asa. "Asta inseamna sa jucam cu viteza, la un nivel ridicat. Jucatorii nostri trebuie sa joace la cel mai inalt nivel in fiecare saptamana pentru a creste. E o victorie buna pentru moral, s-a vazut caracterul acestor jucatori", a spus Daum la postul Sportro.

Intrebat daca se pune problema sa plece de la echipa nationala, Daum a mentionat ca nu isi doreste acest lucru. El a afirmat ca doar presa intretine acest subiect si ca nu crede ca romanii chiar il vor plecat. "Nu am nevoie de contract. Pentru mine e mai important sa fim uniti, sa lucram pentru viitor. Lucrez aici pentru ca ma identific cu proiectul lui Razvan Burleanu. Pentru mine e o onoare sa fiu parte din acest proiect. Ce site-uri aveti voi in Romania? Cum sa ma vrea lumea plecat? Spuneti-mi ce site independent ma vrea plecat?

Voi, presa, faceti presiunea. Presa nu este realista, nu discuta despre fotbal. Eu sunt un om deschis. Toata lumea stie situatia fotbalului romanesc, ce trebuie sa facem mai bine, dar este un proces si dureaza. Credeti in mine, credeti in presedintele Burleanu, vrem sa facem lucruri bune!", a completat Daum.

Totodata, Daum a sustinut ca presa din Romania ar fi terfelit-o pe Simona Halep dupa finala de la Roland Garros. "Voi n-ati vazut ce i-au facut Simonei? In ce hal au tratat-o? Nu va uitati la TV sa auziti ce au spus despre ea?", a completat Daum, fara sa ofere exemple concrete.

De asemenea, Daum a mentionat ca nu este adevarata ca a promis ca va aduce un joc ofensiv la nationala Romaniei. "Spuneti minciuni, nu v-am promis un joc ofensiv. Apararea construieste atacul! Cu Polonia am pierdut dupa doua penaltiuri si un corner. Jocul n-a fost atat de rau precum o arata scorul", a adaugat Daum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.