Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacţie a lui Cosmin Contra după aflarea adversarilor din Liga Naţiunilor: Este o grupă puternică, foarte grea, dar cu încredere putem să o câştigăm

 Cosmin Contra

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, miercuri, că grupa a 4 a Seriei C de la Liga Naţiunilor este una grea, dar crede că România o poate câştiga, deşi favorită este Serbia. "Se putea mai bine, e clar că favorită e Serbia. Apoi am picat iar cu Muntenegru, am demonstrat la Cluj că putem să-i batem, Lituania este periculoasă, dar am avut rezultate cu ei. Este o grupă puternică, foarte grea, dar cu încredere putem să o câştigăm. Avem un handicap că primul meci acasă îl jucăm fără spectatori, aşteptăm ţintarul de la UEFA, dar avem timp să ne pregătim, trebuie să fim puternici şi sper ca jucătorii români din străinătate să înceapă să joace şi să vină cu încredere la naţională", a declarat Contra la Pro TV.

Reprezentativa României va evolua în grupa 4 a Ligii C din cadrul Ligii Naţiunii, alături de selecţionatele Serbiei, Muntenegrului şi Lituaniei, s-a stabilit, miercuri, la tragerea la sorţi de la Lausanne.

Datele partidelor sunt următoarele: 6–8 septembrie, 9–11 septembrie, 11–13 octombrie, 14–16 octombrie, 15–17 noiembrie şi 18–20 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.