Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a lui Eugen Teodorovici, după ce moțiunea simplă împotriva lui Florin Cîțu a trecut: 'M-aș coborî foarte, foarte jos ca să mai spun ce face el'

Senatorii au adoptat, luni, moțiunea simplă depusă de PSD la adresa ministrului de Finanțe, Florin Cîțu. Moțiunea simplă a trecut cu 59 de voturi „pentru”, 56 de voturi „împotrivă” și două abțineri. Votul a fost unul secret, electronic.

Eugen Teodorovici a oferit prima reacție, luni seara, la TVR 1, în emisiunea ”România9”, moderată de Ionuț Cristache. El a anunțat că va face el publice documentele pe care i le-a lăsat urmașului său, după ce va verifica dacă legea îi permite, precizând că nu îi va mai răspunde lui Cîțu pentru că s-ar ”coborî foarte, foarte jos”.

Citește și: Raluca Turcan: ‘Românii puteau trăi ca «afară», dacă dezvoltarea țării nu era frânată de corupție’

”Mă gândeam de ce nu am pus totuşi până acum acel proces verbal pe care l-am avut cu domnul Cîţu la predarea mandatului. Cred că mâine o să verific dacă sunt elemente confidenţiale în acel document şi dacă nu, o să postez eu întregul proces verbal cu toate situaţiile la zi, inclusiv cu cea bugetară, absolut toate cifrele pe care un ministru le lasă la plecare celui care vine şi preia mandatul. Domnul Cîţu nu a semnat acel proces verbal, nu am înţeles de ce. Este un document asumat de toţi colegii de la Ministerul de Finanţe, pentru că aşa este procedura. O să-l fac public pentru ca cei care vor să ştie care este realitatea să se poată uita pe acest document. Nu am luat cuvântul la moțiune, cred că m-aș coborî foarte, foarte jos ca să mai spun ce face el. Nu mai intru în clinciuri cu el.

Dacă au găsit ceva, să facă plângerea despre care au spus. Trebuia să vină să spună, că are o plasmă, în spate, uite, aici e minciuna, cu documente, iar apoi să depună plângerea.”, a spus Eugen Teodorovici.

Citește și: Florin Cîțu face dezvăluiri bombă: Unele din faptele predeceseorilor mei sunt grave .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.