Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacţie a lui Gabriel Torje după victoria lui Dinamo în faţa Chiajnei: Suntem pe loc de play-off, sper să rămânem aşa până la final

Gabriel Torje

Mijlocaşul Gabriel Torje a declarat, luni seară, că speră ca Dinamo să rămână pe loc de play-off şi până la finalul sezonului regulat, el subliniind că a simţit foarte aproape fanii dinamovişti la primul său meci de la revenirea la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Suntem pe loc de play-off, sper să rămânem aşa până la final. Mă bucur pentru victorie, că am putut ajuta echipa, am primit trei goluri şi sper să nu se mai întâmple acest lucru. Mă bucur foarte tare să joc în faţa fanilor mei, chiar de la încălzire i-am simţit alături de mine. Dacă vom câştiga cele 3 puncte cu FCSB, 99 la sută ne calificăm în play-off", a declarat Torje la Digisport.

Formaţia Dinamo a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-3 (0-0), echipa Concordia Chiajna, în etapa a XXIV-a a Ligii I şi a urcat pe locul 6 în clasament, ultimul pentru accederea în play-off.

Pentru Dinamo au marcat Nemec (47), Salomao (59), Torje (71) şi Popa (79), în timp ce pentru Concordia au punctat Bumba (69), Bud (73) şi Marc (81), conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.