Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a lui Gigi Becali, după eșecul FCSB din derby-ul cu Dinamo: 'Părerea mea e că jucătorilor le era frică. De ce? Pentru că nu-s pregătiți'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali, patronul FCSB, și-a criticat dur jucătorii după înfrângerea cu Dinamo. Principalii clienți ai lui Gigi Becali au fost Florinel Coman și Olimpiu Moruțan, anunță digisport.ro.

”La ce să-i ajut eu pe adversari? Ce, declarațiile mele au intrat pe teren azi? De unde să știu că noi nu mai putem să alergăm. Părerea mea e că jucătorilor le era frică. De ce? Pentru că nu-s pregătiți. Când nu ești pregătit bine, ți-e teamă.

Citește și: Celebrul Conac Banffy, din zona Transilvaniei, a fost scos la vânzare

Uite, Coman, când a rămas singur, îi era teamă. Păi îi era teamă înainte? Moruțan parcă era circar acolo. Noi am jucat în nouă în prima repriză, Coman și Moruțan au jucat la ei. Asta s-a întâmplat, nu declarațiile mele”, a declarat Becali, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Patronul de la FCSB a adăugat că Moruțan nu va mai juca prea curând în echipa lui Vintilă. De altfel, fotbalistul de 20 de ani a fost schimbat la pauză în derby, cu Adi Popa.

”Moruțan e prințul nostru, se încurcă în minge. O să mai prindă echipa el... Îți dai seama, că nu mai are când”, a mai spus Gigi Becali.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

După eșecul cu rivalii, FCSB ocupă locul trei, la șase puncte de liderul CFR Cluj și trei în urma Universității Craiova, clasată pe doi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.