Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacţie a lui MRU după nominalizarea la SIE

mru

Preşedintele Iohannis l-a desemnat pe senatorul Mihai Răzvan Ungureanu pentru funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii. Numirea va trebui validată de Parlament.

"Este o onoare pentru mine şi sper că a fost făcută în cunoştinţă de cauză. Îmi doresc ca Parlamentul să îmi acorde încrederea prin vot", a fost prima reacţie a lui MRU.

Ungureanu a mai fost şef la SIE în perioada 2007-2012. Despre această perioadă, senatorul a declarat că "au fost foarte multe proiecte pe care, împreună cu angajaţii SIE, am reuşit să le ducem la bun sfârşit. Credem că este nevoie de un SIE puternic şi cu adevărat implicat în ceea ce înseamnă azi asigurarea securităţii naţionale într-un context atât de tulbure."

MRU a mai precizat că şi-a asumat şi posibilitatea ca numirea sa la SIE să fie respinsă de Parlament. "Votul este sacru şi, în urma votului din plenul reunit, vom vedea care va fi rezultatul. Deja am intrat în cutuma nominalizării în fruntea serviciilor de informaţii a reprezentanţilor politici ai opoziţiei", a mai declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.