Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a lui Nicolae Dică după calificarea FCSB: Am mai îmbătrânit cinci ani în seara asta

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Noul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, s-a declarat mulţumit de echipa sa în partida cu Saburtalo, dar recunoaşte că are nevoie de întăriri pentru meciurile care urmează, notează news.ro.

”Am avut o altă atitudine faţă de ce văzusem până acum. Am făcut pressing sus, nu i-am lăsat pe adversari să construiască foarte mult. Ne-am retras un pic şi nu a fost bine, însă ne-am revenit. Suporterii au fost minunaţi, galeria a fost la înălţime. Am spus că ei au fost unul din factorii care au contat în revenirea mea la FCSB. Jucătorilor le-am spus şi la pauză că doar cu un grup unit putem face performanţă”, a spus Nicolae Dică.

Dică a precizat şi că este nevoie de întăriri: ”Cordea este o mare pierdere pentru noi în meciul următor. Cu siguranţă avem nevoie de întăriri, am vorbit cu patronul, avem nevoie de jucători de la mijloc în sus. Toate meciurile următoare vor fi grele, dar vrem să ne calificăm în grupe. Este foarte bine că toate echipele româneşti s-au calificat mai departe pentru că acumulăm puncte”.

Nicolae Dică a dezvăluit şi de ce i-a dat banderola de căpitan lui Florinel Coman: ”L-am ales pe Florinel pentru că e unul din cei mai vechi jucători ai echipei şi nu trecea printr-un moment bun. Azi a arătat ca un adevărat căpitan. Mi-a demonstrat că a învăţat multe”, a mai declarat antrenorul FCSB, Nicolae Dică

FCSB a învins cu 4-2 pe Saburtalo, din Georgia, şi s-a calificat în turul al treilea preliminar al Conference League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.