Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacţie a lui Nicolae Dică după ce a semnat cu Steaua: Ce i-a transmis

gsp.ro
Nicolae Dica

Nicolae Dică a vorbit despre discuțiile pe care le-a purtat cu Gigi Becali și Mihai Stoica pentru a prelua FCSB și susține că va semna zilele acestea un contract valabil pentru un an de zile, conform gsp.ro.

"Am avut o discuție cu Becali și MM, ne-am înțeles. Voi avea un an de zile contract, așa am dorit și eu, și domnul Becali. Dacă voi avea rezultate bune, normal că voi prelungi. Deocamdată mai am două etape cu SCM Pitești în Liga a 3-a și în zilele următoare va trebui să semnez cu Steaua.

Este o trecere mare pentru mine! Este ceva ce mi-am dorit și cred că orice antrenor și-ar dori să fie la cea mai titrată echipă din România. Îl cunosc foarte bine pe Becali și nu am emoții. Știu ce am vorbit cu el ieri și cred că sunt capabil să gestionez acest lucru. Am propus anumiți jucători, rămâne să vedem dacă pot veni.

Eu mi-aș dori să fiu antrenor principal, am avut discuții cu cei de la FRF să văd dacă pot sta pe bancă. La anul, în vară, voi termina cursurile pentru licența Pro", a spus Dică la TV Dolce Sport. Nicolae Dică a fost antrenor secund la FCSB la începutul sezonului trecut, când principal a fost numit Mirel Rădoi. În acest sezon, Dică a antrenat la SCM Pitești, formație de Liga a 3-a, cu care a promovat deja în eșalonul secund.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.