Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacţie a Simonei Halep după thriller-ul din sferturile Indian Wells: Liderul mondial a SURPRINS pe toată lumea - 'NU ŞTIU cum am câştigat'

www.adevarul.ro
Simona Halep

Simona Halep a dat lovitura în thriller-ul sferturilor de finală de la Indian Wells. A avut parte de un meci nebun în faţa croatei Petra Martic. S-a impus după ce a pierdut setul secund şi a revenit de la 1-3 în decisiv. Liderul mondial s-a impus după ce a câştigat 5 gameuri la rând. La final, nici ei nu i-a venit să creadă cum a reuşit victoria.

Citeşte şi: Simona Halep s-a CHINUIT cu locul 51 mondial: A avut nevoie de set decisiv pentru calificarea în semifinalele de la Indian Wells

"A fost foarte dificil să joc azi împotriva vântului şi a ei. A fost greu să returnez. Nu ştiu cum am câştigat, dar am câştigat. Ea returnează bine mingile. Am fost frustrată în timpul meciului de azi. A trebuit să fiu concentrată. De asta sunt aici, pentru că refuz să pierd. Lupt de fiecare dată", a spus Simona, care a vorbit şi despre prezenţa ei la meciul dintre surorile Williams.

"Am vrut să fiu doar un fan al tenisului la meciul surorilor Williams. Să mî bucur de atmosferă. Sunt un mare fan al lor", a dezvăluit Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.