Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție de la Bruxelles în scandalul SIPA: 'Băsescu a construit două sisteme PERFECTE'

parlamentul european

Scandalul arhivelor SIPA a ajuns și la Bruxelles, în Parlamentul European. Vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, a avut o reacție dură pe pagina sa de Facebook în urma scandalului SIPA. "Acestea ne arată abia acum adevarata fata hidoasa, sulfuroasa si bolnava a celor doua mandate ale lui Basescu si a impactului lor devastator asupra României.", a scris europarlamentarul pe Facebook.

"Cum s-a ajuns aici?

"Este simplu", vorba domnișoarei din reclama tv pentru nu stiu ce medicament:

Citește și: Candidează la președinția țării și au apărut poze cu ea goală / FOTO HOT

Basescu si ai lui - Macovei included - au construit doua "sisteme" perfecte, unul pentru devalizarea României in beneficiu propriu, altul de protectie a acestui mecanism, cu pivot in controlul asupra justiției.

De remarcat ca al doilea sistem, cel de "protectie" avea, la rândul lui, dubla valența: pe de o parte, mușamalizarea oricăror tentative de interferența cu jaful organizat practicat de respectivii "apărători ai independeței justiției", pe de alta parte, haituirea si eliminarea adversarilor, fie politici, fie din zona economică, adică spațiul unde își satisfăceau respectivii pofta bolnava de îmbogățire.

Citește și: Noul PARIU al modei: Pantofii din aur / VIDEO

Iar funcționarea celor doua "sisteme" a fost asigurata prin promovarea in punctele cheie a unor oameni compromiși, controlabili prin șantaj si amenințări (vezi si cazul Arhivei SIPA, sau DGPI), prin crearea unui vast angrenaj al "complicităților reciproce" (ma dai "in gât", te dau si eu "in gât"!)

Numai ca, procedând așa, Basescu si ai lui au asigurat si inevitabila lor prăbușire.

Amplele dimensiuni si marele număr de persoane implicate au făcut inevitabila dezvăluirea, la un moment dat, a întregului eșafodaj, care se prăbușește acum, iată, intr-un val de dezvăluiri si scandaluri.

Citește și: Hackerii au dat LOVITURA: Au furat următorul film din seria Pirații din Caraibe / VIDEO

Acestea ne arată abia acum adevarata fata hidoasa, sulfuroasa si bolnava a celor doua mandate ale lui Basescu si a impactului lor devastator asupra României.", a scris Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.