Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție din PSD după noile critici ale Președinției - Un text inventat. Iohannis speră că îl vom suspenda, dar nu o vom face

PSD
PSD sigla

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, sustine, dupa noul val de critici venit din parte Administratiei Prezidentiale, pe tema legii bugetului de stat, ca este o incercare a presedintelui de tergiversare, mentionand ca seful statului vrea sa fie suspendat, insa partidul nu va declansa procedura.

"Nu e vorba de nicio critica, domnul Iohannis, printr-un soi de portavoce da citire unui text inventat. Domnul Iohannis nu are nici aparatul necesar pentru a construi un buget, nici disponibilitatea de a accepta un buget, cel care prezinta lucrurile utilizeaza un limbaj fals stiintific, dar nu poate sa ascunda intentia presedintelui Iohannis de a tergiversa cat mai mult lucrurile. In cei 4 ani, presedintele a fost de acord cu bugetul, a dat vreodata dovada de intelegere, când n-a fost obligat de CCR? Tot spera ca noi il vom suspenda, speranta e desarta, ca nu-l vom suspenda si asteptam sa epuizeze toate mijloacele de pacalire a cetatenilor romani pe care noi le vom devoala cu incredere ca rezultatele din anii precedenti i-au convins pe cetateni de buna guvernare. Domnul Iohannis incearca sa intoarca pe dos aceste rezultatele", a declarat Buzatu la Digi.

Citeste si Doi oameni de afaceri, acuzați că au fraudat bugetul de stat cu sume IMENSE - DNA i-a trimis în judecată

Administratia Prezidentiala, prin vocea consilierului prezidential pe probleme economice Cosmin Marinescu, a criticat, din nou, Legea bugetului, avertizând ca nu vor fi bani de pensii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.